Skip links

Skal jeg være din nye push'er?

Din nye træningsterapeut

Velkommen

Charlotte Kaas

Jeg hjælper og motiverer mennesker med at komme i deres livs form både fysisk og mentalt. Flere hundrede har allerede fået hjælpe til at nå deres drømme og mål.

Charlotte Kaas

Om mig

Hvem er jeg?

Mit navn er Charlotte Kaas og er tidligere professionel håndboldspiller.
Igennem hele mit liv har træning været en kæmpe del af min hverdag, for at jeg hele tiden har kunnet være den bedste udgave af mig selv både fysisk og mentalt.

Firmaet CharlotteKaas blev faktisk allerede stiftet tilbage i 1999, i hvert fald i bevidstheden, da jeg som ganske ung var med i et trafikuheld der vendte alting på hovedet. Jeg var forinden professionel elite spiller og spillede på det danske landshold i håndbold og havde også den fornøjelse at spille i Norge og super gode dygtige klubber i Danmark.

Men da jeg lå i hospital sengen og hverken kunne tale, gå, bevæge mig eller forstå hvad andre sagde og hvor jeg skulle lære ALT på nyt, besluttede jeg mig for, at når jeg en dag kom tilbage til livet igen, ville jeg dele ud af min erfaring og committe mig 100% til at hjælpe andre mennesker med at udleve deres fulde potentialer og hjælpe dem til at leve det liv de ønsker igennem deres passion.

 

Hvad siger andre?

Jeg tilbyder

Hvad drømmer du om?

Vi starter altid et forløb med at lave en screening af dig for at få afklaret om vi er et match. Der vil der være ting jeg forventer du bruger tid på at spørger dig selv om inden vi tager smatalen. Når vi to skal arbejde sammen bliver det med 220% commitment fra min side, og jeg vil gøre mit ypperste for at hjælpe dig med dit mål, og forventer derfor også fuld commitment fra dig. Jeg ved at der igennem vores samarbejde, vil komme udfordringer og tvivl, og det er helt normalt og ok, det er præcist derfor jeg vil være ved din side hele vejen.

Da en god forberedelse giver en større chance for at få succes, er det vigtigt for både dig og mig, at være helt klar på hvad dit mål er, så vi kan nå det.
Jeg kommer til at stille dig forskellige uddybende spørgsmål til vores afklaringssamtale.
Hvis du klar til at tage action og er committet, så book en tid i bookingskalenderen for en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og mål ved et forløb hos mig.

D R E A M

 • Do it
 • Re-Think
 • Energy
 • Action
 • Movement

DREAM forløbet er et online forløb, hvor jeg lærer dig både at fokusere på din mentale sundhed, ændre de dårlige vaner til de bedre, og få bygget nogle sunde dagligdags øvelser ind i din hverdag. Det her er den lille pakke, hvor du får lov at arbejde med dit mindset, i forhold til din egenomsorg. Skrue lidt på kosten, og arbejde det ind som en god vane, mere end en kur, samt toppe den med lidt gode aktiviteter, der kan booste din energi hver dag.

Jeg gør meget ud af, at det ikke skal være en sur pligt at holde sig sund, både mentalt og fysisk, og vi arbejder med at få det inkorporeret i hverdagen, som den gode vane.

Jeg tilbyde dig denne 5 ugers “booster” i form af forløb på 5 moduler, online, som styrker dig både mentalt, og fysisk, og giver din egenomsorg et løft.

Et sådan personligt forløb koster kr. 9.995 og jeg holder dig i hånden hele vejen.

Forløbet her, tager som skrevet ovenfor, 5 uger, og du får oveni også 5×15 min. personlig, online eller telefonisk sparring, du selv booker efter behov.

Book dit forløb nu, via mail: kontakt@charlottekaas.dk eller via kontaktformularen længere nede på siden.

DREAM forløb

Det eksklusive V.I.P træningsforløb

Personligt eksklusivt træningsforløb 1:1. Her er der kun dig og mig.

 1. 1:1 træning i et helt år fysisk med 40 gange personlige træninger i alt
 2. Gratis fitness abb. & fri træning
 3. En før og efter test af fedtsyrebalancen i kroppen
 4. En vitamintest fortæller, hvad du er i underskud af
 5. To valgfrie behandlinger hos Bodycool med sparing og samtale
 6. Løbende reguleret kostplan
 7. Coaching og sparing
 8. Træningsprogrammer til alle dine ferie eller weekendture
 9. Opstartssamtale
 10. Løbende ændringer i trænings-og kostplaner

 

Pris 129.990,00 kan også betales i rater med et dep. på 25.000,00

Dit personlige online træningsforløb

Ved et online træningsforløb kan du vælg mellem 5, 7 eller 9 mdr.
Når du vælger et personligt online forløb med vejledning fra mig. Får du helt dit eget speciale træningprogram + kostprogram. Derudover vil du have 1 ugentlig samtale personlig med mig på 15 min. til opfølgning og sparring.
Derudover 24 timers online support og tilgang til din online platform.

Pris: pr mdr. kr. 1.000,00 / opstartsgebyr kr. 2.000,00

Skab din egen online forretning på din passion

I dag hjælper jeg coaches, personlig træner og andre mennesker der ønsker at skabe en online forretning. Det kan være med 1:1 forløb, boot camp eller gruppeforløb. Vi arbejder på og for at du kan nå meget længere ud på markedet via de sociale medier og hjælpe mange flere mennesker med netop dit store bidrag til verden.

Når vi indgår et samarbejde holder jeg dig i hånden hele vejen, og vil blive din faste sparringspartner igennem al den tid vi arbejder sammen.

Jeg hjælper dig ugentlig med at tage din forretning på en vækst rejse og sammen arbejder vi os frem mod dine ønsker og mål. Dette gør vi via en fastlagt strategi som vi laver sammen.

Bag mig har jeg det mest fantastisk tema som yder service og professionel service i verdens klasse.

Vi laver udvikling hver dag af høj kvalitet, så du kan gøre det du er bedst til og vi kan levere dine ydelser hurtigt og effektiv. Dette for at sætte din administration på autopilot og sidst men ikke mindst, så vil du altid have mig ved din side. Alt dette, så du kan koncentrere dig om det du er elsker at gøre nemlig, at hjælpe dine kunder og klienter til deres dømme og mål.

Skriv en mail til kontakt@charlottekaas.dk. Herefter kontakter dig, så vi kan afklare om  vi skal være et match og det hele er selvfølgelig helt uforpligtende.

Lad mig høre fra dig

Kontakt

Du kan kontakte mig på nedenstående informationer. Ellers benyt kontaktformularen herunder. Så vender jeg hurtigst muligt tilbage.

Charlotte Kaas

Tlf: 2619 4037
E-mail: kontakt@charlottekaas.dk

CVR: 33 81 01 05